Λίγο πριν τα ... τιράντα

10-09-2010
















Τι τιράντα! Τι σαράντα! Τι πενήντα! Πολλοι περισσοτεροι ηταν αυτοι που παρακολουθησαν το βράδυ της Πέμπτης στο στέκι των "Βατράχων" τον Σπύρο Γραμμένο. Έναν τύπο που κάτι σου θυμίζει... αλλα δεν ξέρεις τι! Μήπως ξέρει ο ίδιος; Όχι!
Τι εννοούμε; Θα διαβάσετε παρακάτω!

Ο Σπύρος Γραμμένος είναι μορφή, από αυτές που δεν συναντάς κάθε μέρα! Καλλιτέχνης που έχει πάντα κάτι να πει και το σημαντικότερο; Το μεταδίδει! Σε μία εποχή που όλο και σπάνια συμβαίνει. Το χιουμορ του δεδομένο αλλα ανατρεπτικό και ο στίχος του ευρηματικός. Κέρδισε την προσοχή όλων σε ελάχιστα λεπτά παρόλο που κάποιοι ήμασταν... καχυποπτοι!
Δεν χρειάστηκε προσπάθεια. Μια κιθάρα και η τρομπέτα που τον συνόδευε ήταν αρκετά...

Το κακό μάτι του xanthi reds μίλησε με τον Σπύρο Γραμμένο για την δουλειά και την "ιστορία" του μέχρι τώρα. Σε ερώτησή μας για το πώς θα χαρακτήριζε αυτό που βλέπουμε στην σκηνή μας απάντησε ότι ουτε αυτός ξέρει!
"Δεν ξερω πώς να το χαρακτηρίσω! Κάνω ό,τι μου έρθει... Μου εχουν πει οτι θυμίζω Πανούση και Ζουγανέλη. Εγώ δεν σκέφτομαι αυτό που κάνω", ενώ όταν σχολιάσαμε το ντύσιμο που καθιερωσε τελευταία... μαύρα ρούχα, κόκκινη τιράντα δεν δίστασε με χιουμορ να παραδεχτεί ότι είναι φανερά επηρεασμένο από τον δίσκο που κυκλοφόρησε τον Μάιο, "λίγο πριν τα τιράντα"!

Αυθόρμητος και ευχάριστος σε όλη την διάρκεια της κουβέντας μάς εξήγησε ότι δεν ειναι η πρώτη φορα που έρχεται στην Ξανθη. Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε ήταν καλεσμένος του "Μικρό Bar" ενώ προγραμμάτιζε να κάνει μία στάση στην πόλη μας και τον Ιούλιο με το "πέρασμα" που έκανε σε διαφορες πόλεις και νησιά σε όλη την Ελλάδα τραγουδώντας "από παγκάκι σε παγκάκι", κάτι που για προσωπικους λόγους, όπως ο ίδιος μας είπε, ακυρώθηκε.

Όπως και να έχει όμως το αποτέλεσμα μετράει και αυτό είναι ότι ήρθε, τον γνωρίσαμε και όσοι δεν τον ξέραμε και το μόνο σίγουρο είναι ότι γίναμε φανατικοί!
Γραμμένος ναι... ξεγραμμένος με τίποτα !!!



από το live της Πέμπτης 09/09/2010

mail επικοινωνίας: syreds@gmail.com
Τα mail και οι απαντήσεις δημοσιεύονται στην στήλη "Συ είπας"