Backstage με τον Γιάννη Ζουγανέλη...

31-08-2010

















Στα παρασκήνια "χώθηκε" το xanthi reds, μετά το τέλος της συναυλίας και μίλησε με τον Γιάννη Ζουγανέλη ο οποίος μας υποδέχτηκε σαν φίλος... χαμογελαστός και σεμνός και μας είπε λίγα λόγια για την παρουσία του στην πόλη μας.

κ.μ.: Κε Ζουγανέλη, από την εποχή του "Αχ, Μαρία", εδώ και 30 χρόνια περίπου, ο κόσμος συνεχίζει να απολαμβάνει αυτό το στυλ "επικοινωνίας" μαζί σας. Πώς αισθάνεστε εσείς γι' αυτό;

Γ.Ζ.: Όντως, ο κόσμος το έχει αγαπήσει και συνεχίζει να ανταποκρίνεται κάτι που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Η εκτίμιση βέβαια είναι αμοιβαία και σας ευχαριστώ θερμά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

κ.μ.: Σε μία περίοδο που τα πράγματα στην Ελλάδα είναι δύσκολα ο κόσμος έχει ανάγκη από παραστάσεις σαν κι αυτή για να χαλαρώσει και να γελάσει. Εσείς εκλαμβάνεται κάτι τέτοιο;

Γ.Ζ.: Αυτός ειναι ο σκοπός μας και ειλικρινά, εμείς ευχαριστούμε για την ανταποκριση. Είμαστε διπλά χαρουμενοι όταν βλέπουμε τον κοσμο να γελάει και να επικοινωνει μαζί μας στην σκηνή. Αυτό που πέρνουμε απο τον κόσμο είναι αμοιβαίο.

Μέχρι το τέλος της συνομιλίας μας, ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν σταμάτησε να ευχαριστει τον κόσμο για την παρουσία του και να ανταποδίδει τα συγχαρητήρια μας. "Αυτά είναι αμοιβαία", έλεγε χαρακτηριστικά και τόνισε την εκτίμισή του στο κοινό.

mail επικοινωνίας: syreds@gmail.com
Τα mail και οι απαντήσεις δημοσιεύονται στην στήλη "Συ είπας"