Παραλειπόμενα...

  • Ο κόσμος ομολογουμένως δεν ηταν ο αναμενόμενος. Ο χωρος του θερινού σινεμα "ΟΛΥΜΠΙΑ" δεν ηταν γεμάτος όπως ίσως θα περιμέναμε. Κατα την γνώμη μας η παράσταση άξιζε και είναι ωραίο να συμμετέχουμε σε τετοιου είδους εκδηλώσεις. Να δίνουμε εμεις το έναυσμα για να συνεχίσουν να έρχονται στην πόλη μας αξιόλογοι καλλιτέχνες και να εχουμε την ευκαιρία να τους παρακολουθούμε και από κοντά... και να σταματήσουμε να παραπονιόμαστε ότι στην επαρχία δεν έχουμε επιλογές!
  • Μετά το τέλος της παράστασης το xanthi reds συνάντησε τον Γιαννη Ζουγανελη και την στα παρασκήνια... Επιφυλασσόμεθα για περισσότερα σε επόμενο άρθρο
  • Κάπου ανάμεσα στο κοινό, το άγρυπνο μάτι του xanthi reds, τουτέστιν το δικο μου, ανακαλυψε τον Πέτρο Γαϊτάνο. Ο γνωστός καλλιτέχνης κατάγεται απο την Ξανθη και κάθε καλοκαίρι, εδω και πολλά χρόνια, επισκέπτεται την οικογένειά του στην πόλη μας. Ο κος Γαϊτάνος ήρεμος, σεμνός και χαμηλων τόνων, όπως τον γνωρίζουμε, δέχτηκε να φωτογραφηθεί μαζί μας και στην συνεχεια παρακολούθησε την παράσταση χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον περισσότερο κόσμο... όχι όμως και από εμένα!


φωτό: ο Πέτρος Γαϊτάνος λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας









  • Από το event δεν θα μπορουσε να λείπει και η κεφαλη του xanthi reds, o γνωστός αθλητικογραφος και όχι μόνο, Νεκτάριος Χρυσοστομίδης. Γνωστός, φανατικός θαυμαστής του Γιάννη Ζουγανέλη γελούσε με την ψυχή του σε κάθε ατάκα... αφεντικό ελπίζω να το ευχαριστήθηκες!





φωτό: η εργοδοσία του xanthi reds πάντ
α κοντά τους υπαλλήλους της...



mail επικοινωνίας: syreds@gmail.com
Τα mail και οι απαντήσεις δημοσιεύονται στην στήλη "Συ είπας"