"Radial Groove" live

12-09-2010
φωτό: οι Radial Groove στο live του Σαββάτου 11/09/10 στο bar Quasimodo

Τους Radial Groove έπιασε το κακό μάτι του xanthi reds το βράδυ του Σαββάτου, 11 Σεπτεμβρίου, στο Quasimodo να δίνουν ρεσιτάλ... πάθους πάνω στην σκηνή! Καλλιτέχνες σε οίστρο...
Ένιωθαν έντονα αυτό που συνέβαινε πάνω στην σκηνή και φαινόταν να τους συνεπαίρνει. Εμείς δεν άκουγαμε απλά μουσική πίνοντας ένα ποτό. Ήμαστάν εκεί! Παρακολουθούσαμε και μπήκαμε στο κλίμα που αυτοί μας έβαλαν!

Οι Radial Groove είναι είναι ένα πενταμελές συγκρότημα που συστάθηκε πριν από 4 περίπου χρόνια και τους ακούμε να παίζουν κυρίως διασκευασμένα κομμάτια της alternative rock σκηνής ενώ στο ενεργητικό τους έχουν πολλές live εμφανίσεις σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Καβάλα, Θάσο και άλλες πόλεις της βόρειας Ελλάδας.
Όπως μας είπαν οι ίδιοι, "Η Ξάνθη δεν προσφέρεται για σταθερή βάση. Θα λέγαμε ότι δεν είναι πολλοί οι χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν τέτοιου είδους συγκροτήματα γι' αυτό κινούμαστε σε γύρω πόλεις από μήνα σε μήνα".
Είναι όλοι τους άτομα που αγαπούν την μουσική και το κοινό αίσθημα που έχουν είναι να περνούν καλά και να απολαμβάνει ο κόσμος την μουσική τους. Σε ερώτησή μας για τις προσδοκίες που έχουν σαν γκρουπ μας εξήγησαν ότι η μουσική γι' αυτούς ξεκίνησε σαν χόμπι χωρίς όμως αυτό να αποκλείει τίποτα... "Δεν είναι αυτοσκοπός να το δούμε επαγγελματικά. Είναι στα πλάνα μας αλλά πάνω απ' όλα δεν θέλουμε να χάσουμε το νόημα της μουσικής" μας είπαν και συνέχισαν "Η αίσθηση που παίρνουμε από τον κόσμο πάνω απ’ την σκηνή είναι κάτι μοναδικό που δύσκολα το εξηγεί κανείς. Βρίσκεσαι σε άλλη κατάσταση... και όταν ο κόσμος απολαμβάνει την μουσική μας το αντιλαμβανόμαστε και το απολαμβάνουμε κι εμείς".

Δεν είναι επαγγελματίες. Δεν έδωσαν κάποια μεγάλη συναυλία... ο κόσμος όμως στο τέλος φώναζε "κι άλλο!"... Σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι!

ΥΓ: Αξιόπιστη πηγή του xanthi reds ανέφερε στο κακό το μάτι ότι οι Radial Groove είναι φανατικοί οπαδοί της Skoda Ξάνθη... Το επόμενο live στο γήπεδο λοιπόν!


από το live του Σαββάτου 11/09/10


mail επικοινωνίας: syreds@gmail.com
Τα mail και οι απαντήσεις δημοσιεύονται στην στήλη "Συ είπας"